Nederweert Logo JAN Nederweert

Uit de raadsvergadering: Afscheid Ruud Westerveen

Dinsdag 5 februari 2013 heeft de Raad afscheid genomen van Ruud Westerveen. Fractieleider Carla Dieteren zei namens de fractie JAN hierover het volgende:  

"Ongeveer 15 maanden was de stoel naast fractiegenoot Henk Cuijpers leeg. Ruud Westerveen was in deze periode niet in staat om in de raadszaal te verschijnen en deel te nemen aan het openbare debat in deze raad. De aanleiding daarvoor is bij iedereen bekend en wij betreuren het zeer dat dit, tot op de dag van vandaag, zo’n enorme impact heeft op de gezondheidssituatie van de heer Westerveen. Vorige week maandag heeft hij in een brief de raad laten weten per 1 februari 2013 ontslag te nemen als raadslid.

Als raadsfractie willen wij vanaf deze plaats Ruud Westerveen heel hartelijk danken voor zijn jarenlange inzet namens JAN in deze raad. Voor de heer Westerveen was geen berg te hoog en geen weg te lang. Als fractie kijken we terug op hele plezierige jaren van constructieve samenwerking en fijne persoonlijke verhoudingen en ik verwacht dat ik dan mag spreken namens de hele Raad."

Op uitnodiging van burgemeester Evers reageerden ook de fracties van CDA, PvdA en VVD in de Raad. Ruud Westerveen werd gekaraktiseerd als een bevlogen en gedreven man die veel heeft betekend voor de gemeenschap van Nederweert en Ospel in het bijzonder. Alle fracties dankte hem voor zijn inzet en werkzaamheden. De Raad wenste hem tevens beterschap toe.

Het bestuur
 

Publicatiedatum: 06 februari 2013