Nederweert Logo JAN Nederweert

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in uw buurt

De afgelopen tijd horen we steeds vaker van inwoners dat ze niet op de hoogte zijn van ruimtelijke ontwikkelingen die in hun buurt (gaan) spelen. Als u de besluiten die de gemeente neemt niet zelf actief bijhoudt, kunt u zomaar ineens geconfronteerd worden met het feit dat de gemeente in uw buurt een vergunning heeft verleend waar u wellicht bezwaar tegen heeft. Op dat moment bent u vaak te laat met het indienen van een bezwaar. De gemeente zal dan in principe niet meer overgaan tot het terugdraaien van de vergunning. Nu is er een mogelijkheid om u aan te melden voor het ontvangen van digitale publicaties van vergunningen; gewoon in uw eigen mailbox.


E-mailservice

Via de website overheid.nl kunt u zich aanmelden voor een e-mailservice. Hiermee ontvangt u besluiten en andere berichten die onder meer door gemeenten, provincies en waterschappen via overheid.nl gepubliceerd worden. Tegenwoordig gaan veel meer zaken digitaal dan vroeger. Aanvragen om vergunningen kunnen digitaal ingediend worden en worden ook vaak digitaal gepubliceerd. Net als de voornemens om vergunningen te verlenen en de reeds verleende vergunningen. 

Door u aan te melden voor deze e-mailservice voorkomt u dat u niet tijdig op de hoogte bent van besluiten van de gemeente die invloed hebben op uw woonomgeving.

Meld u dus aan en blijf op de hoogte!
Klik hier om u aan te melden.

Publicatiedatum: 03 oktober 2018

>