Nederweert Logo JAN Nederweert

Praat mee tijdens het JAN Themacafe op 10 oktober

Heb jij een uitgesproken mening over wat er in Nederweert beter kan in de zorg, of misschien ben jij hierover juist heel erg tevreden? Vind jij dat de gemeentepolitiek zich veel meer moet richten op Duurzaamheid? Of heb je zelf een ander onderwerp dat volgens jou toch écht eens besproken moet worden? De lokale partij JAN organiseert een JAN Themacafé op dinsdag 10 oktober om 19.30 uur in De Pinnenhof in Nederweert. En nodigt de inwoners van de gemeente Nederweert van harte uit om het gesprek aan te gaan. Kom dus ook en praat mee!

Voor een betere toekomst

Op deze avond worden zes gesprekstafels ingericht, waarbij inwoners in een kleine kring ervaringen met elkaar uitwisselen en onderzoeken. Het gaat JAN erom zo inzichten en ideeën op te doen en die ideeën ook in de praktijk te brengen voor een betere toekomst van Nederweert.

Zes thema’s

De onderstaande thema’s worden tijdens het themacafé besproken. Bij binnenkomst kun je kiezen om aan te sluiten bij maximaal 3 van de volgende gesprekstafels:

  • Zorg
  • Duurzaamheid
  • Buitengebied en leefomgeving
  • Verkeer en bereikbaarheid
  • Winkelvoorzieningen en bedrijvigheid
  • Overig

Iedereen is welkom

De avond start dinsdag 10 oktober om 19.30 uur in Gemeenschapshuis De Pinnenhof  (inloop vanaf 19.00 uur). En duurt tot ongeveer 21.15 uur.  Dit is jouw kans om een bijdrage te leveren aan de lokale politiek en dus aan je eigen dorp. Maak hier gebruik van! 

Publicatiedatum: 02 oktober 2017

>