Nederweert Logo JAN Nederweert

Nieuwjaarstoespraak voorzitter Carla Dieteren

Op vrijdag de 13e hebben we met onze leden bij Café De Treff het nieuwe jaar 2017 ingeluid. Onder het genot van een hapje en drankje blikten we samen terug op het afgelopen jaar, en maakten we een doorkijkje naar alles wat er het komende jaar staat te gebeuren.
 
Bestuursvoorzitter Carla Dieteren sprak een inspirerend woordje richting de aanwezigen. “JAN is van betekenis voor de gemeenschap van Nederweert. Als lokale politieke groepering hebben we al meer dan 40 jaar bestaansrecht. We hebben een eigen geluid en een eigen manier van werken die doorklinkt in alles wat we doen zowel binnen de vereniging als daarbuiten,” haalde Carla aan. “Als JAN zijn we op aarde om in de politieke arena van Nederweert de behoeften en belangen van de inwoners van Nederweert te behartigen. De voeding voor ons werk ligt in de gemeenschap van Nederweert. Besluitvorming willen wij laten plaatsvinden op basis van een eerlijk debat waarin alle argumenten kunnen worden gewogen. Voor JAN is in alle gevallen uitgangspunt, wat belangrijk is voor Nederweert. We laten ons niets gelegen liggen aan status, pluche of de macht van het getal.”
 
Alle leden van JAN dragen volgens Carla bij aan het invullen van de taak waarvoor JAN staat in de Nederweerter gemeenschap. “Allemaal staan we midden in de samenleving en allemaal leveren we op onze eigen manier een bijdrage aan het uitdragen van de missie en idealen van JAN. Allemaal willen we werken aan een betere toekomst voor de inwoners van Nederweert en allemaal zijn we bereid om daarvoor onze handen uit de mouwen te steken. Iedereen doet dat op zijn eigen manier en vanuit een eigen rol en taak. En iedereen is daarbij even belangrijk.” 
 
Voor 2017 sprak Carla de wens uit dat we blijven werken aan de intenties van JAN, de kracht van de vereniging en de betekenis van ieders lidmaatschap aan JAN. “Ik wens ons toe dat we in 2017 nog meer naar buiten toe uitdragen wie we zijn en wat we doen. En ik nodig anderen uit om met ons mee te doen. Ik wens jullie en jullie naasten voor 2017 een goede gezondheid en veel geluk.”
 

Publicatiedatum: 17 januari 2017

>