Nederweert Logo JAN Nederweert

Randweg Manifestatie op 6 juli - laat u horen!

Woensdag 6 juli organiseren wij samen met SP, PvdA Nederweert, Alliantie Stakeholders, Actiegroep Randweg NEE en de Werkgroep Verontruste Burgers Nederweert een Randweg Manifestatie in Zaal Centraal in Nederweert, waarbij de plannen voor de Randweg N266 kritisch besproken en bediscussieerd worden. Op 12 juli moet de gemeenteraad van Nederweert namelijk een belangrijk besluit nemen over de Randweg N266. Heeft u een duidelijke mening over de Randweg-plannen, kom dan naar deze Randweg Manifestatie en laat uw stem horen!
 
Als het aan gemeentebestuur van Nederweert ligt, dan wordt deze Randweg koste wat kost aangelegd. Op dit moment ontbreekt hiervoor echter een echte financiële onderbouwing en is nut en noodzaak niet aangetoond. Een groot aantal partijen en groeperingen is het niet eens met de wijze waarop het gemeentebestuur omgaat met dit project, waaronder ook JAN. Tijdens de Randweg Manifestatie zullen wij dan ook onze stem laten horen, zowel richting de gemeente als de Provincie.
 

Laat uw stem horen!

Bent u benieuwd naar het tegengeluid op de gemeenteplannen, kom dan op woensdag 6 juli om 19.30 uur naar de Randweg Manifestatie in Zaal Centraal, Kerkstraat 59 in Nederweert. Laat uw stem horen, want elke stem telt!
 

Publicatiedatum: 28 juni 2016

>