Nederweert Logo JAN Nederweert

Henk Cuijpers voert goed debat in De Pinnenhof

Gisteravond organiseerden de sociëteit Soaves Bi-jein, Bizz'Cu en het Centrummanagement Nederweert samen het eerste lijsttrekkersdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 in Nederweert. De opkomst in gemeenschapshuis De Pinnenhof en daarmee de belangstelling voor de lokale politiek was erg groot. Met lijsttrekker Henk Cuijpers heeft JAN deze avond een hele goede indruk gemaakt.

Presentatie ondernemerslandschap 2018

Het eerste gedeelte van de avond was een besloten bijeenkomst voor de ondernemers van Nederweert. Tijdens een rondgang langs de vier politieke partijen werden ze meegenomen in de plannen die deze partijen hebben voor de toekomst. Wat de ondernemers vooral van belang vonden was hoe de partijen het ondernemerslandschap in 2018 zagen. Gemeenteraadslid Marcel Vossen nam de ondernemers mee in de plannen van JAN aan de hand van een uitgebreide presentatie. Na afloop van de presentatie legde raadslid Mart Knapen de ondernemers een stelling voor en werden er diverse vragen gesteld. 


Lijsttrekkersdebat goed verlopen

Vanaf 20.30 uur ging het lijsttrekkersdebat van start onder leiding van Jan Leenders. Onze lijsttrekker Henk Cuijpers maakte hier een hele goede indruk en wist de ideeën en het gedachtegoed van JAN duidelijk voor het voetlicht te brengen. JAN is dan ook zeer tevreden over deze avond. 

Bent u benieuwd naar de presentatie van JAN? Bekijk deze dan hier.
Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze presentatie, neem dan gerust contact met ons op. We lichten graag onze standpunten nader toe.

Publicatiedatum: 14 februari 2014

>