Nederweert Logo JAN Nederweert

Verkiezingsprogramma 2014-2018

JAN presenteert het verkiezingsprogramma 2014-2018 ‘Samen doen we meer’. De inwoners actief betrekken bij gemeentelijk beleid, een gezonde leefomgeving in binnen- en buitengebied, de besluitvorming over de N266/Randweg en behoud van voorzieningen in elke kern zijn enkele speerpunten uit het programma van JAN. Ook wil JAN aandacht voor een sterk sociaal beleid en realisatie van een gunstig ondernemersklimaat.   
 
Het programma van JAN is kort en bondig geschreven. In begrijpelijke taal, zodat voor iedereen duidelijk is waar JAN voor staat en waar de partij zich de komende raadsperiode voor in wil zetten. In het programma maakt JAN onderscheid in drie kernthema’s: Leven in Nederweert, Ruimte in Nederweert en Bestuurlijk Nederweert. Per thema licht JAN toe wat de speerpunten zijn. 
 
 

‘Samen doen we meer’

Met de titel ‘Samen doen we meer’ benadrukt JAN de oproep aan de inwoners van Nederweert om een actieve houding aan te nemen. JAN wil hen stimuleren om zaken vooral samen op te pakken. De partij heeft vertrouwen in de eigen kracht van de inwoners en wil hen hierbij de ondersteuning geven die zij nodig hebben.
 

Bestuurlijke verantwoordelijkheid

Wat in elk geval duidelijk uit het verkiezingsprogramma van JAN naar voren komt, is dat de partij bestuurlijke verantwoordelijkheid wil dragen. JAN staat voor een financieel gezond en zelfstandig Nederweert en wil hier ook de komende jaren een krachtige bijdrage aan leveren. 
 

Download verkiezingsprogramma

Het verkiezingsprogramma is hier te downloaden. Of bekijk het onderdeel Verkiezingen op deze website.

Publicatiedatum: 25 januari 2014

>