Nederweert Logo JAN Nederweert

JAN presenteert kandidatenlijst verkiezingen 2014

Vrijdagavond 17 januari heeft de lokale politieke partij JAN uit Nederweert haar volledige lijst met kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De partij heeft er alle vertrouwen in dat met deze kandidatenlijst  de juiste balans is gevonden om op een goede manier de verkiezingen en de daaropvolgende raadsperiode in te gaan. 
 
Naast enkele ervaren gemeenteraadsleden staan er ook een aantal nieuwe gezichten op de kandidatenlijst. JAN voert politiek met een enorme passie voor de gemeente. De partij is dan ook erg tevreden dat het gelukt is om een lijst samen te stellen van mensen met ervaring, deskundigheid en die weten wat er leeft en speelt bij de inwoners van Nederweert. 
 
De lijst wordt deze keer opnieuw aangevoerd door Henk Cuijpers. Henk geeft aan: “Ik ben blij weer zo’n sterk team om mij heen te hebben. Met dit team zijn we er klaar voor om de komende vier jaar de inwoners van Nederweert te vertegenwoordigen.” 
 

JAN presenteert de volgende kandidatenlijst:

 1. Henk Cuijpers (Nederweert)
 2. Mart Knapen (Nederweert)
 3. Marcel Vossen (Nederweert)
 4. Peter van Lierop (Budschop)
 5. Carin Sieben (Ospel)
 6. Frans Horyon (Nederweert)
 7. Tjeu Stultiens (Nederweert)
 8. Silvia Clauwers (Leveroy)
 9. Peter Nossin (Schoor)
 10. Laurens van Hooff (Budschop)
 11. Theo Goossens (Nederweert)
 12. Jos Levels (Boeket)
 13. Ton Timmermans (Nederweert)
 14. Carla Dieteren (Eind)
 
In de komende periode stelt JAN deze kandidaten nader aan u voor. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Of volg ons op facebook: www.facebook.com/jannederweert
 

Publicatiedatum: 18 januari 2014

>