Nederweert Logo JAN Nederweert

Henk Cuijpers lijsttrekker JAN

Henk Cuijpers zal in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 de verkiezingslijst van JAN aanvoeren. Dit werd bekend na een stemming onder de leden tijdens de afgelopen ledenvergadering. Henk kreeg de volledige steun van alle aanwezigen.


Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 was Henk Cuijpers ook al lijsttrekker van JAN. De partij was hier heel tevreden over en heeft Henk voor 2014 opnieuw voorgedragen, waarna hij unaniem gekozen is.  Henk Cuijpers geeft aan zeer verheugd te zijn met het in hem gestelde vertrouwen. “Wat mij nog steeds zo aanspreekt in de partij JAN is dat we écht midden tussen het volk staan. We spreken de taal van de gewone Nederweertenaar en proberen de politiek zo dicht mogelijk naar de burgers te halen. En we zijn er voor alle inwoners, jong én oud. Ik ben er erg trots op om deze partij voor te mogen gaan tijdens de komende verkiezingen.”

Henk Cuijpers is al sinds 1999 lid van de gemeenteraad van Nederweert. Vanwege zijn jarenlange ervaring is hij na de verkiezingen in 2010 aangesteld als plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad.

Publicatiedatum: 17 november 2013

>