Nederweert Logo JAN Nederweert

JAN zwaait deelnemers aan Alpe d'HuZes uit!

Zaterdagochtend 1 juni om 8.00 uur hebben Jan Smolenaers en Mart Knapen namens JAN met een stevige handdruk de deelnemers Petra, Marcel, Hans en Jan bij hun vertrek vanaf de brandweergarage  veel succes toegewenst met hun deelname aan de tocht naar Alpe d'Huez in de Franse Alpen. Onder de jongere aanwezigen werd een traantje gelaten toen moeder in de bolide stapte met Frans achter het stuur. 

Om 5.00 uur was de eerste groep al vertrokken met onder meer burgemeester Henk Evers. Morgen - zondag - zal de laatste groep  vertrekken voor een bijna duizend kilometer lange autorit naar de Franse berg.
Zoals al eerder bericht hebben onze raadsleden Carla, Henk, Marcel, Mart en Peter namens JAN ieder een bedrag van € 125,00 gesponsord voor het goede doel.

Van de deelnemers wordt een flinke inspanning gevraagd, maar de groep zelf zei: "Vae zeen d'r klaor vör". We hebben dus het volste vertrouwen in een goede prestatie en afloop. De Nederweerter deelnemers stappen komende dinsdag (4 juni) op de fiets, zodat ze nog voldoende tijd hebben om zich op te warmen.
 
Aanstaande donderdag 6 juni worden ze terug verwacht. En dan zal de Nederlandse berg voor altijd ook een stukje Nederweerter berg zijn.  
 
Wij wensen hen heel veel succes!  
 

Publicatiedatum: 01 juni 2013

>